Gjilan

Shuhet atdhetari dhe njeriu i pathyeshem në çdo kohë Qemajl Kastrati nga Hogoshti

Sot vdiq njëri prej familjes së madhe të Kastratëve jo vetëm të Hogoshtit por e gjithë Kosovës. Atëherë kur edhe koha i merrte njerzit familja Kastrati ishte në ballë të lëvizjes për clirim kombëtar dhe të pathyeshëm deri në vdekje. Prandaj vdekja e Baces Qemajl nuk është si vdekjet tjera aty ka sacrifice, luftën dhe konsekuncen për bashkim kombëtar aty ka heroizmin apo thënë më thjesht shtetin e Kosovës. Pa ty Bac e të tjerë ne nuk do të ishim këtu. Anda prehu i qetë në dheun e Kosovës nënë!

You Might Also Like