Futboll

Tovërlani: Po provojmë lojtarë e skema për kampionatin tjetër

 “Është fundi i kampionatit dhe është e vështirë të motivosh ekipin pa ambicie. Po tentoj t’i provojë disa lojtarë që nuk kishin minutazh të madhe për të pasur një pasqyrë më të pastër për edicionin e ri”, theksoi fillimisht Tovërlani, i cili ka shtuar se Bojku ka pasur një lëndim, është ankuar edhe në pjesën e parë dhe nuk se nuk ka dashur të rrezikojë me të. Sipas tij, nga pozita që e pa u duk të ishte penalti e lehtë.

You Might Also Like