Muzikë

U mbajt edicioni i XII i këngës për fëmijë “Lyra” – Gjilan

LYRA” Gjilan – edicioni XIII i këngës për fêmijë, u pêrmbyll me shumê sukses. Edhe pse freskia e shiut tê rrêmbyeshêm pengoi qê e gjith audienca e qytetit tê qëndroj deri ne fund tê festivalit, Juria profesionale shpalli fituesit. Tê gjithê pjesmarrêsit u shpêrblyen me çmime, por triumfi i takoi violinistes Ujisa Haziri me “Kênga jep jetê”, kurse çmimin e publikut e rrêmbeu vogêlushja e talentuar Tana Demolli me kêngên “Big boss”.
Falênderojmê tê gjith ata tê cilêt e mbêshtetên këtë edicion, Komuna e Gjilanit, DKRS-Gjilan me drejtor Kushtrim Zeqiri, sponsorin medial RTK dhe posaqêrisht organizatorêt e manifestimit “eJONA”me znj. Albona Demaku, Fatmir Spahiun, etj.
 
Kushtrim Jakupi

You Might Also Like