Viti

U shënua Dita e shkollës “Hasan Ali-Remniku“ në Remnik të Vitisë

Në Remnik të Vitisëm sot është shënuar Dita e shkollës “Hasan Ali Remniku” në Remnik, ku përfaqësues të Institucioneve komunale, bënë homazhe tek busti i heroit, emrin e së cilit e mban kjo shkollë.
Të pranishëm në këtë përvjetor, pos kryetarit të komunës Sokol Haliti me bashkëpunëtor, edhe personeli arsimor, nxënësit dhe përfaqësues të Institucioneve të tjera.Aziz Zuka

You Might Also Like