Gjilan

U shkarkua Arianit Sadiku, kryesues i Asamblesë Komunale të Gjilanit

Në mbledhjen e jashtëzakonshme sot pikë e rendit të ditës ishte, Shkarkimi i kryesuesit të Kuvendit shkruan Radio Star.

Në seancën e dytë të mbajtur sot si pikë e vetme e rendit të ditës u caktua shkarkimi i kryesuesit të kuvendit komunal me mbështetjen e grupit të këshilltarëve të Opozitës në Gjilan.

Arianit Sadiku është shkarkuar nga pozita e kryesuesit të Kuvendit Komunal në Gjilan.

Në sallën e kuvendit ishin prezent 20 asambleistë, ku 19 vota votuan pro dhe 1 abstenim dhe është konfirmuar shkarkimi i tij.

You Might Also Like