Libri

Antologji poetike

Me Pjetër Jakun, nuk jemi takuar asnjëherë me shtrēngue duart e me pleqnue Fishtën, për aromën e bukës, për Mirditën dhe për dimensionet e lirisë!
E shohë se ke(n)kemi, ba bashkē nē antologji, nē k”to germa që bahen imazhe per letrat dhe hartën e etnisë së arbrit!
Ndjehem mirē, mirenjohēs burr i fismē!
T’falemneres Pjeter Jaku !
Xhevat Latifi

You Might Also Like