Shëndeti

Apel për ndihmë!

Ju ftoj ta ndihmojmë një qift te ri ne Gjilan, qe kanë fëmijen e tyre të smurë dhe për momentin po e trajtojnë ne Spitalin e Gjilanit.
Kjo familje jeton me qëra në një shtëpi ku kushtet janë minimale, ku lagështia ftohja e kanë sjellë edhe këtë fëmijë deri ne këtë gjendje. Kësaj familje ju duhet një ndihmë sa për të marrë një banes diku tjetër dhe për trajtimin e femijës afersisht 2.000€.
Ky është numri kontaktues i kësaj familje: +38349329926

You Might Also Like