KRONIKË E ZEZË

Arrestohet i dyshuari për armëmbajtje pa leje dhe dhunë në familje

Stacionit Policor Kamenicë me datën 05.12.2023 rreth orës 11:40 ka pranuar informacion për një rast të dhunës në familje në fshatin Koretin komuna e Kamenicës. Zyrtarët Policor menjëherë i janë përgjigjur rastit duke lokalizuar dhe arrestuar të dyshuarin.
Gjatë hetimit të rastit dhe mbledhjes së provave nga ana e hetuesve policor të njësitit së hetimeve të Stacionit Policor Kamenicë rreth këtij rasti, kontrollit të shtëpisë dhe objekteve përcjellëse të të dyshuarit me leje nga prokurori i shtetit, tek i dyshuari R.A. (viti i lindjes 1961, mashkull kosovar shqiptar) janë gjetur dhe konfiskuar:
  • · Një (1) pushkë automatike e llojit AK 47,
  • · Dy (2) karikator të pushkë automatike,
  • · Njëqind e pesëdhjetë e tre (153) fishekë të kalibrit 7.62×39 mm
  • · Një (1) pistoletë të llojit M57 e kalibrit 7.62
  • · Dy (2) karikator të pistoletës dhe
  • · Tredhjet e një (31) fishekë të kalibrit 7.62 mm
Pas intervistimit nga prokurori i shtetit ndaj të dyshuarit është lëshuar masa e ndalimit për 48 orë dhe ndaj ti do të ngritët kallëzim penal për veprat penale ‘’Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve’’  dhe ‘’Dhunë në familje’’

You Might Also Like