Libri

Doli numri më i ri i revistës letrare – kultrurore AGMIA – NUMRI i 36

Vjen dhe numri më i ri i revistës letrare – kultrurore AGMIA – NUMRI I 36 …

Në këtë numër të revistës letrare kulturore AGMIA, e cila i sjell dhe poezitë e përzgjedhura të Manifestimit rajonal të poezisë, “Trekëndëshi poetik i paqes” ( i cili për shkaqe materiale këtë vit ende nuk u mbajt ), me nga dy krijime poetike paraqiten: Agim Bajrami, Afrim Demiri, Albina Idrizi, Alisa Bekteshi,Anton nikë Berisha, Arsim Halili, Aziz Mustafa,Bilall Maliqi, Biser Mehmeti, Burhanedin Xhemaili, Dije Demiri Frangu, Fatos Rushiti, Ibrahim Kadriu, Ibush Vishi, Jonida Sheholli, Linditë Ramushi Dushku, Kaltrinë E. Uka, Klejda Plangarica, Mehmetali Rexhepi, Nehas Sopaj, Nexhat Rexha, Preng Maca, Ramadan Mmehmeti, Rudina Muharremi Beja, Sabit Rrustemi, Sadete Tërrnava Osmani, Selvete Abdullahu, Sinan Sadiku, Shkëlzen Halimi, Sherafedin Kadriu e Xhevat Latifi.
Me një tregim të shkurtër paraqitet Fatmir Terziu. Ndërsa me qasje kritike letrare paraqiten Timo Mërkuri, Prend Buzhala dhe Mikel Gojani

You Might Also Like