Futboll

Drita – Drenica, ndeshja që hap xhiron e ardhshme

Drita – Drenica është ndeshja hapëse e xhiros së ardhshme, e cila do të zhvillohet në Gjilan ditën e premte me fillim në ora 13.

Drita edhe në këtë ndeshje mëton që të vazhdojë me rezultate pozitive pas dy fitoreve që ka shënuar radhazi Drita – Gjilani 2:0 dhe Vushtrria – Drita 2:3.

You Might Also Like