Futboll

Drita e Gjilani nderojnë viktimat e covid19

 

Para nisjes së ndeshjes, Drita dhe Gjilani, dy ekipe që kanë luajtur derbin e sotëm, me një minutë heshtje kanë nderuar tri viktimat e sotme nga pandemia covid19. Ishte kjo dita më e kobshme për qytetin e Gjilanit.

Pikërisht kjo pandemi ka bërë që në shkallët stadiumit të mos ishin të pranishëm shikuesit, të cilët rëndom kanë bërë që ky derbi të jetë madhështor.

You Might Also Like