Futboll

Policia mbajti fjalën, “Intelektualët”e “Skifterët”nuk u lejuan afër stadiumit

 

Forca të mëdha policore kishin rrethuar të gjitha qasjet rreth Stadiumit të Qytetit në Gjilan, ku do të luhej kryendeshje ndërmjet Dritës dhe Gjilanit.

Shkolla nga e cila zakonisht I përcjellin ndeshjet dy tifozëritë, ishte paralajmëruar se nuk do të ishte e qasshme dhe një gjë e tillë ka ndodhur pikërisht në ndeshjen e sotme, e cila ka kaluar pa ndonjë incident, pa përplasje të tifozërive dhe pa gjakra të nxerë në fushë, por edhe pas ndeshjes.

You Might Also Like