Futboll

Edhe një grek te Drita, Christos Vorgiatzidis, trajner i kondicionit

Postim i FC Drita:
 
Përgatitësi atletik Christos Vorgiatzidis pjesë e stafit të Dritës.
Klubi FC DRITA ka plotësuar stafin teknik me trajnerin atletik Christos Vorgiatzidis.
Christos sot ka firmosur kontratën dhe do të zë vendin e Andi Kullit, i cili mbylli bashkëpunimin në fund të sezonit të kaluar dhe kështu Christo do plotësoj shtabin teknik të trainerit Vavalis.
Klubi FC Drita i dëshiron mirëseardhje Christos në familjen bardhë e kaltër!
 

You Might Also Like