Futboll

Edhe një largim nga FC Drita

Postim i FC Drita:
 
Ju njoftojmë që kemi mbyllur bashkëpunimin me Tun Bardhokun pas përfundimit të kontratës.
Tun Bardhoku erdhi te ne në sezonin 2021/2022 dhe gjatë periudhës dyvjeçare arriti 36 paraqitje me klubin në të gjitha kompeticionet.
Klubi i ynë e falënderon Bardhokun për kontributin e dhënë dhe i dëshiron shumë suksese në vazhdim të karrierës.
 

You Might Also Like