Futboll

FC DRITA dhe Airtiketa arrijnë marrëveshje sponsorizimi

FC DRITA dhe Airtiketa arrijnë marrëveshje sponsorizimi

Klubi ynë, FC DRITA ka zyrtarizuar bashkëpunimin me sponsorin e ri të klubit, Airtiketa.

Marrëveshja e arritur u nënshkrua në prani të Drejtorit të Përgjithshëm, z.Feti Murseli dhe z. Arber Abdullahu – Menaxheri i Airtiketa.

Palët u dakorduan për rrugëtim të përbashkët drejt realizimit të objektivave.

You Might Also Like