Futboll

FC Drita ka një paralajmërim për ata që i kanë veturat afër stadiumit

FC DRITA njofton dhe kërkon nga të gjithë qytetarët që kanë vetura rreth stadiumit “Fadil Vokrri” t’i largojnë ato.
Për shkak të ndeshjes së sontme kjo pjesë pritet të jetë e ngarkuar për qarkullim, prandaj klubi ynë nuk merr përgjegjësi për pasojat.
Paraprakisht, FC DRITA ju falënderon për mirëkuptimin tuaj.

You Might Also Like