Futboll

FC Drita zhvendoset në Ohër

FC DRITA zhvendoset në Ohër

Klubi FC DRITA sot është zhvendosur në Ohër për të vazhduar me fazën përgatitore para ndeshjeve të Europës.

Ekipi ka zhvilluar stërvitjen e parë pasditen e sotme dhe gjatë qëndrimit disaditorë do të zhvillojë tri ndeshje kontrolluese.

FC DRITA⬜🟦

You Might Also Like