Gjilan

Festojmë 1 Qershorin, Ditën e Fëmijëve së bashku në “Vali Ranch” Gjilan”, duke filluar nga Ora 13: 00

Festojmë 1 Qershorin, Ditën e Fëmijëve së bashku në “Vali Ranch” Gjilan”, duke filluar nga Ora 13: 00.

1 Qershori gjithmonë në kujtesën e fëmijëve argëtim të pafund!

Për nder të Ditës Botërore të Fëmijëve, “Vali Ranch Resort ” do të shpërndajë:
– Dhurata dhe shumë befasi 🎁
– Ilustrime të fytyrës (facepainting)🎨🖌
– Palaqo me shoke 🎭
– Muzikë dhe vallëzim🎼
– Shumë lojëra të ndryshme atraktive dhe garuese🎲

Vali Ranch Resort & Congress Center

You Might Also Like