Futboll

Gjilani dhe Drita ishin dy fituesit e parë të Kupës së Kosovës pas lufte

Këta janë fituesit e Kupës pas luftës:

Gjilani: (1999/2000)

Drita: (2000/01)

Besiana: (2001/02)

KEK-u: (2002/03)

Kosova e Prishtinës: (2003/04)

Besa e Pejës: (2004/05)

Prishtina: (2005/06)

Liria: (2006/2007)

 Vëllaznimi: (2007/08)

Hysi: (2008/09)

Liria: (2009/10)

Besa e Pejës: (2010/11)

Trepça ’89: (2011/12)

Prishtina:  (2012/13)

Feronikeli: (2013/14)

Feronikeli: (2014/15)

Prishtina: (2015/16)

Prishtina: (2017/18)

Feronikeli: (2018/19)

?: (2019/2020)

You Might Also Like