Te ndryshme

Haradinaj e Gagica në Gjermani do të mbajnë takim me bashkëatdhetarë

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës mbanë takim me bashkatdhetarë në Augsburg, ku në këtë takim merr pjesë kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës z. Ramush HARADINAJ .

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës do të mbajë tubim me bashkatdhetarë në Augsburg, më 26 Nëntor 2023, në orën 16:00, në këtë adresë: Boziner Str. 4A, 6165.

Në këtë takim do të marrin pjesë edhe kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës z.Ramush Haradinaj, Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës z.Nazim Gagica kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Gjermani z. Ukë Blakaj , kryetari i Degës së Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Bavari z. Selim Hoti , si dhe drejtues të tjerë të strukturave dhe aktivistë të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës këtu në Gjermani.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës fton bashkatdhetarët që të marrin pjesë në këtë takim.

You Might Also Like