Gjilan

Haziri: 27 vjet pa profesorin, shkencëtarin dhe kimistin më të madh të regjionit, këshilltarin e presidentit Rugova, prof. dr. Xhavit Ahmeti

27 vjet pa profesorin, shkencëtarin dhe kimistin më të madh të regjionit, këshilltarin e presidentit Rugova, prof. dr. Xhavit Ahmeti. Profesor Ahmeti ka qenë veprimtar i madh dhe besoj shumë që po të ishte gjallë, Kosova do të ishte ndryshe. Me pjesëmarrjen aktive si ministër në hije për çështje të arsimit i presidentit Rugova, por edhe si deputet i Gjilanit në Parlament, ai do të bënte shumë më shumë dhe shumë më ndryshe se ne që jemi sot gjallë. Lavdi e përjetshme jetës dhe veprës së tij!

You Might Also Like