Gjilan

Ibrahim Ismajli, kryetar i ri i Ballit Kombëtar, dega në Gjilan

Gjilan – Në Kuvendin  e ri zgjedhor të partisë së Ballit Kombëtar dega në Gjilan, në praninë e kryetarit të kësaj partie Selmon Berisha në praninë e shum delegatëve, kryetar të ri të Ballit Kombëtar dega në Gjilan është zgjedhur anëtari i gjerë tanishëm i kësaj partie, Ibrahim Ismajli.
“Jam i nderuar për besimin e dhënë nga delegatët e këtij kuvendi, do të punoj për programin e partisë së Ballit Kombëtar dhe do të jemi zë i fuqishëm, nuk do të kursehemi për të mirën e popullit shqiptar”, ka bër të ditur kryetari i ri, Ibrahim Ismajli.

You Might Also Like