Te ndryshme

Ilmi Mustafa: AAK adresa e vetme politike për diasporën

Ilmi Mustafa: AAK adresa e vetme politike për diasporën

Aleanca për Ardhmerinë e Kosovës, ka formuar Këshillin e Përgjithshëm të Aleancës për Gjermani, duke fuqizuar edhe më shumë këtë subjekt.

Antari i kryesisë së AAK-së në Gjilan dhe Gjermani, Ilmi Mustafa, ka uruar të gjithë antarët e Këshillit të Përgjithshëm.

“Urojë secilin anëtar të Këshillit të Përgjithshëm, dhe theksoi se Aleanca tanimë është adresa e vetme e saktë dhe e vërtetë politike për diasporën tonë, jo vetëm në Gjermani por kudo që jetojnë e veprojnë shqiptarët.


Faleminderit kryetarit Haradinaj dhe Blakaj e secilit zyrtar të Aleancës për mbështetjen dhe vullnetin e madh për ta bërë subjektin tonë vendimmarrës qoftë në Kosovë qoftë në diasporë.”

You Might Also Like