Te ndryshme

Ilmi Mustafa: Ramush Haradinaj, njeriu që la gjurmë në të gjitha etapat e historisë sonë

Si gjithmonë kënaqësi takimi me njeriun që la gjurmë në të gjitha etapat e historisë sonë, ish-kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinajn.
Po ashtu, bashkë morëm pjesë në Parlamentin Evropian në Strasburg, në Akademinë Ndërkombëtare Përkujtimore për presidentin e Kosovës, Ibrahim Rugova, në shënim të 18-vjetorit të ndarjes nga jeta dhe 80-vjetorit të lindjes,
Për mua dhe secilin shqiptar tjetër, është nderë dhe krenari të jemi krah tij të rreshtuar.
Faleminderit kryetar për kujdesin e respektin që keni për diasporën shqiptare. Shumë të vendosur në rrugëtimin tonë të përbashkët politik!

You Might Also Like