Futboll

Intelektualët thërrasin “Mbledhjen e madhe”

Të Mërkuren me fillim prej orës 19:00 mblidhemi të diskutojmë për udhëtimin që do ta realizojmë ditën e Enjte për në Prishtinë.

Ardhja e Intelektualëve në këtë mbledhje është obligative pasi do të diskutohen së bashku shumë gjëra me rëndësi për këtë udhëtim.

Të Enjtën siq dihet ndeshja do të zhvillohet prej orës 18:00, e ne do të nisemi nga ora 16:00 në mënyrë të organizuar me autobusë si dhe me vetura private të gjithë së bashku.

Fillojmë të tubohemi nga ora 14:00 në Champions Bar.

E Mërkure, ora 19:00
Mbledhje
Stadiumi “Selami Osmani – Bezi”

You Might Also Like