Gjilan

Ish-deputetja Drita Maliqi – Zunqe me një dedikim për afaristin e ndjerë, Selim Aliu

Lajm i hidhur për vdekjen e njeriut të mirë e human, qytetarit të ndershëm e afaristit të suksesshëm Gjilanas, Selim Aliu. Personalitet i cili na ndihmoi ne kohet me te veshtira, në veprimtarinë për Liri, Demokraci e Pavarsi!
Njerëz të tillë i duhen vendit tonë, e kur ata ikin nga kjo jetë, lënë nje zbraztësi të madhe jo veç në familje, por edhe në shoqëri.
Do ta kujtojmë si njeriun e veçantë e me plot vlera të larta.
Ngushëllime familjes Aliu, miqve dhe gjithë qytetarëve të Gjilanit.
U prehsh në paqe, I nderuar Selim!
Drita Maliqi – Zunqe

You Might Also Like