Gjilan

Qëndrim Qerimi u zgjodh kryetar i Rinisë Demokratike në Gjilan

Partia Demokratike e Kosovës- Dega në Gjilan, mbajti sot kuvendin e saj zgjedhor për Rininë Demokratike

Falenderoj përzemërsisht të gjithë të rinjët e anëtarësuar në platformën e RDK-së, e të tillë ishin 500 të rinjë të Komunës sonë.

Dy kandidatët zhvilluam garë të denjë e të matur, për të cilën i falenderoj përzemërsisht.

Sot delegatët e këtij kuvendi, votën ja besuan z. Qëndrim Qerimi, i cili dhe u zgjodh kryetar i Rinisë Demokratike në Gjilan.

Në fjalën e tij, këtë angazhim të degës në Gjilan, e vlerësoi lartë edhe Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës z. Memli Krasniqi, i cili falenderoi të rinjët për pjesëmarrjen dhe gatishmërinë e tyre për të qenë pjesë aktive e platformës së PDK-së për rininë.

You Might Also Like