OPINION

Ja pse zgjodha AKR-në

Valmire Kabashi  –

Nuk kam qenë në ndonjë parti asnjëherë edhe gjithmonë kam menduar se nëse vendos të futem në ndonjë subjekt politik  do të hy ne ndonjë parti do te jetë kjo.
Unë në jetën time  në realitet ndjehem gjithmonë një femër liberale, një femër që kërkoj gjithmonë të kem rezultate pozitive në jetë edhe me pretendime të ndryshojë nivelin e gruas që është këtu në vendin tonë.
Ndjehem mirë,  sepse po kam rezultate të mira për t’i avancuar femrat tona të ndjehen liberale dhe te jenë të avancuara vetë pa ndihmën e askujt.
Femrat në Kosovë si dhe në Komunën tone kanë nevojë për mbështetje serioze e cila vjen vetëm nga AKR-ja në krye me Presidentin tonë Behgjet Pacolli, i njohur si humanist me përmasa botërore.

You Might Also Like