Sportet me dorë

Jalé Hervey lojtarja më e mirë e finaleve të Kupës

Lojtarja amerikane e KV Drita, Jalé Hervey është shpallur lojtarja më e mirë e finaleve të Kupës, lojëra këto që këtë fundjavë e luajtën në Palestrën e Sporteve “1 tetori” në Prishtinë.

Ekipi i Dritës fitoi Kupën e Kosovës në Volejboll, që për KV Drita është e gjashta, por që sipas klubit bardh e kaltër nga Gjilani kjo kupë e ka shijen si të ishte e para.

Në postimin e KV Drita është thënë

Kuoa e gjashta, me shijen njëjtë si e para.

Me dashninë e emocionin e njëjtë…

Në një finale triller, me shumë angazhim e sakrificë, që i shton peshën e rëndësinë, trofeut më të çmuar të volejbollit kosovar.

KV Drita e fitoi Kupën e Kosovës 21/22

  • MVP Jalé Hervey

Super organizim nga FVK, definitivisht nivel evropian

Përjetësisht falënderues për mbështetjen nga:

INTELEKTUALËT

KOMUNA E GJILANIT

Ish-presidentin e KV Drita Jakup Shabani

Presidentin e FC Drita dhe pronari i Rinora4, Flamur Bunjaku

You Might Also Like