Futboll

KF Kika shpreh keqardhje për sulmin ndaj gjyqtarit

Kika reagon pas sulmit ndaj gjyqtarit Rrezart Hasani sot në ndeshjen kundër Vushtrrisë

Reagimi i plotë:

Ndjenja e keqardhjes është e natyrshme në rastin e ndeshjeve të tilla, por është e rëndësishme të ruajmë respektin për vendimet e referit dhe integritetin e lojës. Është e rëndësishme që si klub të marrim përgjegjësi për veprimet e lojtarëve tanë dhe të analizojmë situatat për të shmangur përplasje të tilla në të ardhmen. Sfidat e lojës duhet të trajtohen me sportivitet dhe respekt për të gjithë pjesëmarrësit në fushë.

Gjithashtu ne si klub faleminderojm publikun që me sportivitet e ka marrur vendimin e referit.

You Might Also Like