Gjilan

Komuna e Gjilanit dhe Organizata Ndërkombëtare e Komuniteteve në Kosovë, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Komuna e Gjilanit nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Organizatën Ndërkombëtare të Komuniteteve në Kosovë, e cila parasheh zbatimin e programit pesëvjeçar.

Kryetari Hyseni ka thënë kjo marrëveshje sheh trajnimon e 240 të rinjëve, orfikin e 50 granteve, hartimin dhe zbatimin e planeve të integritetit dhe shumë programeve të tjeta.

Shkrimi i plotë:

Me qëllim promovimin e zhvillimit të demokracisë, qeverisje të hapur, integritet në qeverisje, transparencë e llogaridhënie, bashkë me drejtorin e Organizatës Ndërkombëtare e Komuniteteve në Kosovë, Fidan Kalaja, nënshkruam marrëveshjen e bashkëpuni

You Might Also Like