Gjilan

Komuna e Gjilanit pranoi donacion një autofshesë për mirëmbajtjen e qytetit

Komuna e Gjilanit ka pranuar donacion një autofshesë për mirëmbajtjen e qytetit. Këtë nëpërmjet një postimi në faqen e tij në facebook e ka bërë të ditur kryetari i Gjilanit,  Alban Hyseni, i cili ka shkuar:

Ja postimi i plotë i tij:

Sot, Komuna e Gjilanit pranoi autofshesë për mirëmbajtjen e qytetit, si donacion nga Granti i Performancës komunale për mjedis të pastër. Kjo pajisje do të shërbejë për të ofruar një ambient sa më të gjelbër dhe të qëndrueshëm!

You Might Also Like