Bujqësi

Komuna e Gjilanit shpërndanë lopë qumështore për fermerët

Postim i kryetarit të Gjilanit, Alban Hyseni:

153 lopë të racës simental për fermerët tanë. Numri më i madh i dhënë ndonjëherë për 23 vite.

Nga 159 aplikues për lopë qumështore, 153 janë përfitues.

Bujqësia vazhdon të jetë një nga prioritetet tona. Viti 2023 e gjen këtë sektor me buxhetin me të madh ndonjëherë.

Jemi në shërbim të fermerëve!

Ky projekt është bashkëfinancim me organizatën Islamic Relief Kosova, ndaj të cilëve jemi falënderues dhe mirënjohës.

You Might Also Like