Gjilan

Kryetari Alban Hyseni priti ministrin Liburn Aliu

Takim i përzemërt me Ministrin e MMPHI z. Liburn Aliu, zëvendës ministrin z. Hysen Durmishi dhe këshilltarin z. Arianit Sadiku.

Nënshkruam memorandumin e bashkëfinancimit për projektet:

* Ndërtimi i projektit të integruar të Bulevardit të qytetit.

* Investimet në qarkoren egzistuese.

* Ndërtimi dhe asfaltimi i rrugës Ranatoc – Kokaj.

* Ndërtimi i Rrugës Nekibe Kelmendi.

* Ndërtimi i rrugës Fidanishte 2.

* Ndërtimi i rrugëve lidhëse në Livoq dhe Cernicë – Gjilan.

* Ndërtimi i trotuarit në Bresalc.

Vëmendje institucionale e investive. Parime të përbashkëta e punë për të mirën e qytetarëve.

You Might Also Like