Viti

Kryetari i komunës së Hanit të Elezit ndau mirënjohje Halit Alidema

Kryetari i komunës Rufki Suma në një takim rasti nderoi me Mirënjohje z.Halit Alidema koordinatorë i Shoqatës Humanitare Bamirëse të Kosovës (SHHBK) “Nënë Tereza” për Rajonin e Gjilanit.

Në arsyetimin e ndarjës së kësaj Mirënjohjeje thuhet se ke njejta I jepet për Kontributi dhe angazhimi personal i z.Halit Alidema, në implementimin e shumë aktiviteteve të Shoqatës Humanitare Bamirëse të Kosovës (SHHBK) “Nënë Tereza” në komunën e Hanit të Elezit. nga Kryetari i Komunës Rufki Suma është vlerësuar lartë përkushtimi I Zt.Aliodema për të arritur qëllimin e projektit për rritjen e mirëqenies e të kthyerve dhe familjeve të rrezikuara sociale /Aziz Zuka

You Might Also Like