Sportet me dorë

KV Drita mund kampionin aktual

KV Drita ia shkakton humbjen e parë kampionit aktual, KV Peja me rezultat 3-2 në sete.

Sonte në shtëpinë tonë shënojmë fitoren e radhes, djelmoshat tanë vazhdojnë me angazhim dhe luften në parket.

Falemnderojmë edhe njëherë gjithë sponzoret tanë të cilët na qëndrojnë afër dhe na përkrahin drejt objektivave tona.

You Might Also Like