Gjilan

Lutfi Haziri fton qytetarët që të votojnë në Kosovën Lindore

Apel për zgjedhjet në Kosovën Lindore
Kur kanë mbetur edhe pak orë, dilni e votoni për fshatin, lagjen e komunën Tuaj. Ju e dini që votat për autostradën e Gjilanit, buxhetin e Kosovës e as përçarësit politikë nuk kanë peshë, por të zgjedhurit Tuaj në Kuvendin Komunal, për kryetar Komune dhe për deputetë të popullit. Pa Kosovën Lindore nuk ka Kosove sovane e të plotë.
Votoni për vetën tuaj, për ne të gjithë: Moravë, Karadak, Gollak e Anamoravë të cunguar!

You Might Also Like