ARSIMI

MËSIMI MBAROI, POR JO AKTIVITET E NXËNËSVE TË GJIMNAZIT “XHAVIT AHMETI”

Sot më 12.06.2022, vajzat e projektit “Laboratori Yt” Aurela, Blina, Haxherja dhe Rozafa morën pjesë në panairin e teknologjisë @dokutech, i cili u mbajt në Prishtinë. Gjatë këtij eventi vajzat patën mundësi të prezantojnë punën e projektit të tyre para një numër të madh njerëzish, duke i informuar të tjerët rreth qëllimit të këtij projektit, webfaqes së tij dhe çdo gjë tjetër rreth këtij projekti, e ku e gjitha kjo u bë e mundur falë ftesës së IPKO FOUNDATION në këtë panair.

You Might Also Like