Libri

MKRS-ja ndihmon me 135 ekzemplarë libra  Bibliotekën e Qytetit të Vitisë

 Ministria për Kulturë, Rini dhe Sport, ka bërë shpërndarjen e librave, donacion për 36 biblioteka Komunale dhe jashtë saj, në të gjitha trojet shqiptare, me nga 135 ekzemplarë. Shpërndarja u bë ne Bibliotekën Kombëtare më Prishtinë,  ku në mesin e përfituesve të këtij donacioni ishte edhe Biblioteka e Vitisë.

Ministri i Kulturës Kujtim Gashi, po benë një punë të mirë duke pasuruar bibliotekat dy herë në vit me nga 700 ekzemplarë ka thënë për gazetën kryelajmi.com,  Milot Lala,  drejtori i DKRS-së  në Viti.   Aziz Zuka

 

You Might Also Like