Gjilan

Nazim Gagica e Ramush Haradinaj të shqetësuar për ndërprerjen e investimeve kapitale

Me Kryetarin Haradinaj ndamë shqetësimin e përbashkët për ndërprerjen e investimeve kapitale, që Gjilanin e bënë mjedis të papërfillshëm nga institucionet qendrore. Magjistralet Gjilan – Prishtinë dhe Gjilan – Ferizaj, në mungesë të mirëmbajtjes janë shndërruar në “rrugë të vdekjeve”, në të cilat çdo ditë ndodhin aksidente, ndërsa nuk ka asnjë përparim as në projektet shumë të rëndësishme si Autostrada Prishtinë-Dheu i Bardhë, zgjerimet e rrugëve lokale, projektet e ujit të pijshëm e impianteve
Aleanca është gjithnjë pranë kërkesave të qytetarëve, avokuese për një Gjilan e Kosovë sa më të jetueshme, ku pushteti kryen punë e realizon projekte e nuk mashtron popullin me improvizime optike e demagogji financiare.
Nazim Gagica

You Might Also Like