Libri

Në Bibliotekën “Fan S. Noli” në Gjilan u përzgjodhën tre lexuesit më të dalluar për vitin 2023

Në Bibliotekën “Fan S. Noli” në Gjilan janë shpallur lexuesit më të mirë për  vitin 2023 si dhe është nderuar Ismajl Zylfiu, i cili ka dhuruar libra për bibliotekën. Fillimisht është dhënë  një program i pasur  artistik e muzikor, kurse fituesit i ka uruar Qazim Azizi, drejtor  i Bibliotekës “Fan S. Noli” në Gjilan.

Ky është njoftimi i Bibliotekës “Fan S. Noli” në Gjilan:

You Might Also Like