Gjilan

Në Gjilan, Grupi Joformal i Grave dhe OJQ ”Gruaja Hyjnore” do të ndezin qirinj në nderim të Liridona Ademajt

Grupi Joformal i Grave në Gjilan ju fton të mërkurën, me datë 6 dhjetor 2023, në ora 19:00, për të ndezur qirinj në nderim të Liridona Ademaj, e cila u vra në mënyrë mizore nga bashkëshorti i saj. Ju ftojmë të takohemi para Teatrit të Qytetit në Gjilan, aty ku do të bëhen homazhe. Grupi Joformal te Grave në Gjilan si dhe OJQ “Gruaja Hyjnore “

You Might Also Like