Gjilan

Në Kosovë 48 raste pozitive dhe gjashtë të vdekur

Përgjatë 24 orëve të fundit, janë testuar 2 mijë e 319 mostra, nga të cilat 48 kanë rezultuar pozitive.

Brenda 24 orëve të fundit, si pasojë e COVID-19 kanë vdekur 6 persona.

MSh ka bërë të ditur se përgjatë 24 orëve të fundit janë shëruar 903 persona.

Ndërkaq përgjatë 24 orëve të fundit janë vaksinuar 9 mijë e 146 qytetarë.

You Might Also Like