KRONIKË E ZEZË

Në Rajonin e Gjilanit 443 fletë paraqitje për mosrespektim e masave

“Mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë “

Policia e Kosovës , gjatë zbatimit të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës dhe institucionet e Shëndetësisë si pasojë e pandemisë Covid 19, për periudhën kohore një javore 22 shtator 2021 deri me 28 shtator 2021 , në të gjitha shtatë komunat e Rajonit të Gjilanit , kanë shqiptuar gjithsej katërqindën e dyzet e tri (443) fletë paraqitje për mos respektim të këtyre masave

You Might Also Like