Gjilan

Nis asfaltimi i rrugës në Burincë

Të shtunën ka filluar asfaltimi i rrugës në fshatin Burincë të Gjilanit shkruan Radio Star.

Në fillimin e asfaltimit të rrugës, ishin të pranishëm edhe kryetari i komunës së Gjilanit, Alban Hyseni, bashkë me stafin e tij, të cilët e kanë parë nga afër fillimin e asfaltimit të rrugës.

Me këtë rast, kryetari Hyseni, përmes një statusi në “Facebook”, ka thënë se po punojmë për infrastrukturë të re dhe të qasshme për të gjitha fshatrat.

You Might Also Like