Sportet me dorë

Fitore bindëse e KV Drita në udhëtim

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 3-të
KV Prishtina 75 – KV DRITA 0-3
(12:25, 18:25, 21:25)
Statistikat e lojtareve:
KV DRITA
Dhuratë SYLEJMANI: 22 pikë
19 të fituara nga 35 sulme me 54%,
2 shërbime,
1 bllok
17 pranime me 65% dhe
5 pikë të humbura
Loresa AVDYLI: 13 pikë
11 të fituara nga 26 sulme me 42%,
2 shërbime dhe
5 pikë të humbura
Venera KADRIU: 10 pikë
10 të fituara nga 29 sulme me 34%,
17 pranime me 59% dhe
9 pikë të humbura
Valmira RAMADANI: 7 pikë
5 të fituara nga 10 sulme me 50%,
2 bllok
1 pikë të humbura
Vlora BERISHA: 3 pikë
1 të fituara nga 4 sulme me 25%,
1 bllok
1 shërbime dhe
1 pikë të humbura
Melek ERBUĞA: 2 pikë
1 të fituara nga 6 sulme me 17%,
1shërbime dhe
2 pikë të humbura.
Adelajda PRENGA:
11 pranime me 82% dhe
pikë të humbur ska.

You Might Also Like