Futboll

Nuhiu: Gjilani na ndëshkoi

“Në derbi nuk mund të krijosh shumë dhe në dy raste të pastëra nuk realizuam, por kundërshtari me një gjysmërast na ndëshkoj. Ishim me kërkues por kur nuk shënon gjithnjë bëhet më e vështirë. Kur ke futbollistë cilësor kërkohet një fushë e mirë, fusha na penalizoi, por nuk është faktori kryesor që e humbëm ndeshjen. Po shohim një kampionat të barabartë, kjo e bë shumë më të mirë kampionatin, duhet të harrojmë këtë ndeshje sa më shpejtë’, pëerfundoi Nuhiu.

You Might Also Like