Futboll

Rrugëtimi jonë, kurrë nuk ndalet

Entuziazmi i fitores të dielën, duhet të vazhdoj edhe në mesjavë, pasi kemi betejën e rradhës, në shtëpi përball Vushtrrisë.Të enjten, sërish Drita ka nevojë për mobilizimin dhe përkrahjen tonë masive, andaj ne do bashkohemi në tribinë, për të mbështetur pandalim djemtë Bardhë e Kaltër drejt një tjetër fitoreje!!

DRITA – Vushtrria luhet të enjten nga ora 14:30, ndërsa ne fillojmë e mblidhemi në Champions Bar 1 orë më herët.

N’zemrën tonë veq TI je

You Might Also Like