Gjilan

Gratë, forca që do ta bëjë këtë vend më të mirë

Zëri i nënave e vajzave të Mireshit që nuk është dëgjuar deri më tani as për se afërmi, tani do të kumboj me qeverisje të mirë, për një jetë më të mirë për të gjithë shoqërinë tonë. Gratë janë forca që do ta bëjnë këtë vend më të jetueshëm, të pakorruptuar e me më shumë dashuri e mirësi. Ato kanë nevojë për qeverisje që i dëgjon e zgjidhë hallet e tyre, për qeverisje që i delegon në pozita vendimmarrëse dhe i trajton në mënyrë të barabartë. Trajtim me dinjitet, të cilin e siguron vetëm Alternativa e Lëvizjes VETËVENDOSJE!

You Might Also Like