Futboll

SC Gjilani i nisi përgatitjet

Ekipi është grumbulluar për herë të parë, duke startuar kështu me fazën përgatitore për edicionin 2024/25.

Gjithë futbollistët kanë qenë në dispozicionin e trajnerit Ardian Nuhiu, i cili së bashku me stafin e tij kanë mbajtur takimin e rregullt të punës për të vijuar më pas me seancën e rregullt stërvitore.

Në stërvitjen e parë është punuar lehtë, derisa futbollistët kanë shijuar prekjen e parë të topit. Lojtarët dukeshin në disponim, derisa kanë një malore për t’u ngjitur në këtë fazë përgatitore.

Kalimi i testeve mjekësore dhe pastaj atyre fizike është në proces për lojtarët të cilët do të jenë në dispozicion të kryetrajnerit Nuhiu.

Skuadra do e vazhdojë fazën në Kosovë, derisa planifikohen edhe dy duele kontrolluese, më 3 dhe 9 Korrik para udhëtimit jashtë vendit, me ç’rast për dy javë radhazi do të punohet edhe më shumë.

Pas rikthimit në shtëpi gjithashtu synohet të ketë një tjetër ndeshje kontrolluese.

You Might Also Like